EARLYSOLAR-Ultra

EARLYSOLAR-Ultra-High Power Components MBB / 580-600W e foliga mai o se oloa poʻo se faʻasologa o oloa mai le EARLYSOLAR, o se kamupani faʻapitoa i le mamanu, atinaʻe, ma le gaosiga o le maualuga o le malosi o le la ma isi oloa o le la.

Faʻavae i luga o le igoa o le oloa, e foliga mai o le MBB / 580-600W o se faʻaogaina o le la e mafai ona gaosia ai le mana o le 580-600 watts.E foliga mai o le MBB o loʻo tu mo le "multi-busbar," o se tekinolosi faʻaaogaina i paneta o le la e faʻateleina ai lo latou lelei e ala i le faʻaitiitia o le malosi o le malosi ona o le tetee.

O le faaupuga “Ultra-High Power Components” o lo'o fa'ailoa mai ai o le EARLYSOLAR's MBB/580-600W panels ua mamanuina e maua ai le maualuga o le malosi, ma fa'afaigofie ai mo fa'apipi'i tetele o le la.E masani ona faʻaaogaina ia paneta malosi o le la i galuega tetele, lea e faʻamoemoe e maua ai le tele o le malosi mama i le tau maualalo.

I se aotelega, o le EARLYSOLAR-Ultra-High Power Components MBB/580-600W e foliga mai o se faasologa o modules panels solar e faʻaaogaina tekinolosi tele-busbar e ausia ai le maualuga maualuga ma faʻatupuina ai le malosiaga o le 580-600 watts.


Taimi meli: Feb-21-2023