Fa'aitiitia le fa'afaigaluegaina o le photovoltaic ma fa'agesegese le fa'apipi'iina i lalo o le si'isi'i faifaipea o mea fa'akolekone?

Talu mai le amataga o lenei tausaga, o loʻo faʻaauau pea le siʻitia o tau o le polysilicon.E oʻo mai i le aso 17 o Aokuso, ua faʻatupuina le silicon mea 27 taimi i se laina, faʻatasi ai ma le averesi o le 305,300 yuan / tone faʻatusatusa i le tau o le 230,000 yuan / ton i le amataga o le tausaga, o le faʻaopoopoga faʻaopoopoga ua sili atu i le 30%.

Ua si'itia le tau o mea fa'akolekone, e le gata o falegaosi vaega pito i lalo "e le mafai ona tatalia", ae o le mauoa ma le malosi o pisinisi a le malo ua lagona le mamafa.O le tele o le aufaipisinisi o fale eletise tutotonu na fai mai o vaega o tau maualuga ua faʻaitiitia ai le faʻapipiʻiina o le alualu i luma.

Peita'i, pe a fua i le aofa'i o tupe fa'afaigaluega a le PV ma fa'amaumauga fou e mafai ona fa'apipi'i mai ia Ianuari e o'o ia Iulai o le tausaga nei, e foliga mai e le'i a'afia i lea tulaga.E tusa ai ma faʻamaumauga o le eletise a le atunuʻu mai ia Ianuari ia Iulai na faʻatuina mai e le National Energy Administration, o le fou faʻapipiʻiina i le masina o Iulai o loʻo tumau pea le 6.85GW, ma o le faʻatupeina o le poloketi e 19.1 piliona yuan.

E ui lava i le oso i luga o le tau o mea silikoni ma le le paleni o le filifili pisinisi, 2022 atonu o le a avea pea ma "tausaga tele" o le photovoltaic.I le 2022, o Saina fou faʻapipiʻiina photovoltaic gafatia e faʻamoemoe e 85-100GW, faʻatasi ai ma le faʻatupulaia o tausaga taʻitasi e 60% - 89%.

Ae ui i lea, o le aofaʻi o le 37.73GW ua faʻapipiʻiina ia Ianuari e oʻo ia Iulai, o lona uiga o le isi lima masina, e tatau ona faʻamaeʻa e le PV le 47-62GW o le gafatia faʻapipiʻi, i se isi faaupuga e le itiiti ifo i le 9.4GW le gafatia faʻapipiʻi i le masina.I le taimi nei, e le itiiti le faigata.Ae mai le tulaga o le tausaga talu ai, o le malosi fou faʻapipiʻi i le 2021 e faʻapitoa i le kuata lona fa, ma o le faʻapipiʻiina i le kuata lona fa o le 27.82 miliona kilowatts, e sili atu i le 50% o le malosi fou i le tausaga atoa (54.88 miliona). kilowatts i le tausaga atoa), e le o se mea e le mafai.

Mai ia Ianuari ia Iulai, o le faʻafaigaluegaina o le eletise o le tele o atinaʻe gaosiga o le eletise i Saina e 260 piliona yuan, faʻatasi ai ma le faʻatupulaia o le 16.8% i lea tausaga ma lea tausaga.Faatasi ai ma i latou, o le gaosiga o le malosi o le la e 77.3 piliona yuan, o se siitaga i lea tausaga ma lea tausaga o le 304.0%.

fa'aauau pea le si'isi'i o mea fa'asilikoni 2
fa'aauau pea le si'isi'i o mea fa'asilikoni

Taimi meli: Aukuso-31-2022